Extra insatt! Gratis workshop om utmattning med verktyg för att ta tillbaka livet **Fullbokat**

Workshopen i februari fullbokat.

Då intresset för workshopen om utmattning var enormt stort och samtliga 50 platser bokades på under 24 timmar sätter vi in ytterligare ett datum.

Vi har under lång tid jobbat för att hjälpa klienter med smärta och utmattningstillstånd. Ofta går de hand i hand, ibland kommer smärtan av utmattningen och ibland kommer utmattningen efter en längre tids besvär.

Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor att hantera sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.

Detta är workshopens tema.

För att alla skall kunna tillgodogöra sig kunskapen på ett bra sätt, även om man är trött i huvudet, kommer vi ha flera pauser.

Föreläsare

·       Sofia Örnefors professionell tränare på Caladrius, berättar om motionens inverkan på tillfrisknandet.

·       Tobias Marmheden, Leg. Fysioterapeut, berättar om utmattningens fysiska påverkan på kroppen.

·       Björn Rhodin, professionell tränare, KBT/ACT-ansvarig, berättar om utmattning, nedstämdhet och högpresterande individer i kombination.

När - 2019-02-20 kl 18:30-21:00

Var - Caladriuskliniken, Industrivägen 37 i Sävedalen (gratis parkering alt. buss till Skolvägen i Sävedalen och 5 min promenad)

Hur - Helt kostnadsfritt men bindande (utgår 500 SEK mot faktura vid uteblivet besök). Vi bjuder på nyttig fika!

Fullbokat


"Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor hantering sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.  Detta är workshopens tema.”

"Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor hantering sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.
Detta är workshopens tema.”


 

"Anmälan sker på länken"
Reservlista möjlig

https://invajo.com/l/2XL2zwU8VN 

 
 
 
Björn Rhodin