Gratis workshop om utmattning med verktyg för att ta tillbaka livet. JANUARI FULLBOKAT

Caladrius bjuder in till ny workshop. I januari.
2019-01-30

OBS FULLBOKAT!

Välkomna till Caladrius workshop om utmattning och utbrändhet.

Vi har under lång tid jobbat för att hjälpa klienter med smärta och utmattningstillstånd. Ofta går de hand i hand, ibland kommer smärtan av utmattningen och ibland kommer utmattningen efter en längre tids besvär.

Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor att hantera sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.

Detta är workshopens tema.

För att alla skall kunna tillgodogöra sig kunskapen på ett bra sätt, även om man är trött i huvudet, kommer vi ha flera pauser.

Föreläsare

·       Sofia Örnefors professionell tränare på Caladrius, berättar om motionens inverkan på tillfrisknandet.

·       Tobias Marmheden, Leg. Fysioterapeut, berättar om utmattningens fysiska påverkan på kroppen.

·       Björn Rhodin, professionell tränare, KBT/ACT-ansvarig, berättar om utmattning, nedstämdhet och högpresterande individer i kombination.

Med som gäst denna workshopen är författaren Emma Holmgren som bland annat gett ut boken ”Våga vara rädd – En bok om utmattningssyndrom”.
Björn Rhodin kommer i lugn miljö intervjua Emma om boken och om hennes upplevelser runt utmattningen. Hur upptäckte hon att hon var utmattad? Hur tog hon sig ur? Vad hade hon gjort annorlunda idag?

Emma Holmgren. Till höger.  Bild:  Parus Förlag.

Emma Holmgren. Till höger.
Bild: Parus Förlag.

När - 2019-01-30 kl 18:30-21:00

Var - Caladriuskliniken, Industrivägen 37 i Sävedalen (gratis parkering alt. buss till Skolvägen i Sävedalen och 5 min promenad)

Hur - Helt kostnadsfritt men bindande (utgår 500 SEK mot faktura vid uteblivet besök). Vi bjuder på nyttig fika!

Eventet fullbokat. Välj istället februaris.


"Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor hantering sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.  Detta är workshopens tema.”

"Caladrius arbetar med samtal ur ett KBT/ACT-perspektiv för att hjälpa människor hantering sin utmattning och disponera sin energi för att sedan kunna öka på igen.
Detta är workshopens tema.”


 

"Anmälan sker på länken. januari fullbokat - Välj istället februari"

https://invajo.com/l/2XL2zwU8VN 

 
 
 
Björn Rhodin