Gratis workshop för tjejer i oktober - HELT FULLBOKAT. Anmäl som reserv eller välj november

Caladrius bjuder in till workshop för tjejer i oktober.

70% av Caladrius klienter är kvinnor och ofta väldigt högpresterande individer som gasar tills det rasar. Det är allt ifrån kvinnor som fungerar som ankaret i hemmet till navet på jobbet och ibland både och.
Vi träffar dessa kvinnor flera gånger om dagen hela veckan året runt och har därför samlat på oss en mycket stor erfarenhet kring problematik i den kvinnliga kroppen och i den kraftfulla kvinnliga mentala kapaciteten.

Vi bjuder nu in till en gratis workshop för tjejer. Onsdagen 24e oktober (2018-10-24) där vi delar med oss av all vår erfarenhet och kunskap om stress, överprestation, smärta och träning med fokus på den kvinnliga kroppen. Absolut ingen förkunskap krävs för att delta.

  • Sofia Örnefors, professionell tränare och utbildad bland annat inom post partum-träning berättar om träning efter graviditet. Operativ tränare på Caladrius

  • Tobias Marmheden, Leg. Fysioterapeut berättar om skador och besvär i bål, höft, bäcken. Medicinskt ansvarig på Caladrius.

  • Jonathan Mathiasson, professionell tränare och kock i grunden, berättar om mat och behovet av bland annat järn för kvinnor.
    Biträdande klinikchef på Caladrius

  • Björn Rhodin, professionell tränare, KBT/ACT-ansvarig, berättar om stresskontroll för kvinnor med “high performer-personligheter”. Grundare och klinikchef på Caladrius

Efter dessa orienteringsföreläsningar kommer det finnas en station per föreläsare där det går att ställa frågor, diskutera, provträna, smaka på tilltuggen och mingla med andra likasinnade.

När - 2018-10-24 kl 18:30-21:00 (föreläsningar mellan 18:30-20:00) FULLBOKAT

Var - Caladriuskliniken, Industrivägen 37 i Sävedalen (gratis parkering alt. buss till Skolvägen i Sävedalen och 5 min promenad)

Hur - Helt kostnadsfritt men bindande (utgår 500 SEK mot faktura vid uteblivet besök). Vi bjuder på nyttig fika!

Helt fullbokat - Nu endast möjligt till reservplats alt väl november.

"-Vi träffar dessa kvinnor flera gånger om dagen hela veckan året runt och har därför samlat på oss en mycket stor erfarenhet kring problematik i den kvinnliga kroppen och i den kraftfulla kvinnliga mentala kapaciteten.”

"-Vi träffar dessa kvinnor flera gånger om dagen hela veckan året runt och har därför samlat på oss en mycket stor erfarenhet kring problematik i den kvinnliga kroppen och i den kraftfulla kvinnliga mentala kapaciteten.”


 

"ANMÄLAN Till reservlista eller välj november”

Bindande anmälan *
 
 
 
Björn Rhodin