Caladrius håller TRE workshops för högpresterande superkvinnor med värk på Bokmässan

Är du trött på att ha ont? Är du supermorsan fastän du egentligen bara borde lagt dig och vila? Gasar du tills allt rasar så länge alla andra mår bra?

Björn Rhodin och Tobias Marmheden från Caladrius håller tre workshops 27/9-30/9, där du kommer lära dig varför stressen gör smärtan värre och hur handfasta verktyg och övningar kan både lindra smärtan och minska stressen i ditt liv.

Read More
Björn Rhodin
Ju mer energi en individ har kvar efter jobbet ju bättre kommer individen att må, även på arbetet.

Ju bättre personalen mår på sin fritid ju lättare kommer det vara att prestera på sitt arbete. Det är en ganska enkel ekvation. På samma sätt går det att vända till något de allra flesta kan relatera till – Är det tråkigt, jobbigt, trött, slitet och opepp hemma så tar det inte lång tid innan det smittar av sig på jobbet genom sämre energi, svårare med koncentrationen och i förlängning sämre kvalité på arbetet. 

Read More
Björn Rhodin
Caladrius Small

Tidigare har vi inte haft någon tjänst för de skador, smärtor och situationer som inte är lika komplicerade som våra andra. ”Enkla” skador och smärtor kan också vara väldigt jobbiga fastän dom inte hunnit skapa stora problem i livet ännu.
Därför introducerar vi lagom till våren Caladrius Small för mindre komplexa problem.

Read More
Björn Rhodin