Ju mer energi en individ har kvar efter jobbet ju bättre kommer individen att må, även på arbetet.

Ju bättre personalen mår på sin fritid ju lättare kommer det vara att prestera på sitt arbete. Det är en ganska enkel ekvation. På samma sätt går det att vända till något de allra flesta kan relatera till – Är det tråkigt, jobbigt, trött, slitet och opepp hemma så tar det inte lång tid innan det smittar av sig på jobbet genom sämre energi, svårare med koncentrationen och i förlängning sämre kvalité på arbetet. 

Read More
Björn Rhodin
Caladrius Small

Tidigare har vi inte haft någon tjänst för de skador, smärtor och situationer som inte är lika komplicerade som våra andra. ”Enkla” skador och smärtor kan också vara väldigt jobbiga fastän dom inte hunnit skapa stora problem i livet ännu.
Därför introducerar vi lagom till våren Caladrius Small för mindre komplexa problem.

Read More
Björn Rhodin
Caladrius Nomads - Stockholm

Vi får en mängd förfrågningar varje vecka om när vi öppnar och vart vi öppnar. Antalet är så stort att vi behöver upprätta en lista över intresseanmälningar för våra smärtlindrings –och rehabtjänster.

Caladrius Nomads – Stockholm kommer starta sin verksamhet under hösten 2018. Dock kan vi inte berätta vart vi öppnar ännu då förberedelserna fortfarande pågår.

Read More
Björn Rhodin
Ont i Nacken​​​​​​​ - Så här kan du bli av med det.

Smärta i nacken och huvudvärk är ett av de absolut vanligaste värkrelaterade problemen vi på Caladrius träffar på i vår rehab. Smärtan i nacke och huvud är en typ som inte riktigt går att ignorera. Den blir snabbt omfattande och sänker livskvalitén snabbt.
För att fler skall slippa denna smärtan skall vi här dela med oss av våra erfarenheter från vårt arbete på vår smärtlindringsklinik i Sävedalen, Partille utanför Göteborg.

Read More
Björn Rhodin