Föreläsning om effektiva stressverktyg med björn rudman (fd.Rhodin) från caladrius


Björn Rudman (fd. Rhodin) är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom stress, smärtlindring, rehab och medarbetarhälsa. Nu kan du boka honom för en skräddarsydd föreläsning!


Björn Rudman föreläsningar kännetecknas av att de är engagerande, lätta att förstå och att den som lyssnar lämnar föreläsningen med ny kunskap och nya verktyg.

Björns mest populära föreläsning heter ”Hållbart yrkesliv - Mer energi kvar EFTER jobbet” och bygger på faktumet att ju mer energi en medarbetare har efter jobbet, desto bättre kommer den att må – och då kommer hen också att prestera bättre på jobbet. Föreläsningen har ett mycket starkt fokus på att förklara stressens påverkan på kroppen och psyket hos individen.
Den exakta utformningen av föreläsningen tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för målgruppen. 


Är du intresserad av en föreläsning med

Björn Rudman?

Kontakta Caladrius på bokning@caladrius.se

så är du ett stort steg på vägen.


Föreläsning på IHM Göteborg med Björn Rudman om hållning, stark kropp och bra energi för bättre första intryck och bättre affärer.

Hela föreläsningen ifrån Caladrius föreläsning om smärtlindring på Bergakungen i Göteborg. Här berättar Björn Rudman och Tobias Marmheden om hur Caladrius arbetar med människor som bär på långtidssmärta, vad effektivaste smärtlindringen är och hur man bör prioritera.

Björn Rudman berättar hur du maximerar din säljprestation genom rätt träning och kost. Det spelar ingen roll hur bra din säljpitch är om du utstrålar dålig hälsa.

 
 
Primär GE_Logo_RGB.jpg
apoteket_varumarken_apoteket.jpg
 
rtav.png
Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

 
 
 

Pris från 15 995 SEK + moms.

Kontakta oss på bokning@caladrius.se


 
 
 

"JAG VILL BLI KONTAKTAD AV CALADRIUS FÖR MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER"

 
 
 
 

Tidigare kunder