Föreläsning om smärtlindring med björn rudman från caladrius


Björn Rudman är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom stress, smärtlindring, rehab och medarbetarhälsa. Nu kan du boka honom för en skräddarsydd föreläsning!


Björn Rudman föreläsningar kännetecknas av att de är engagerande, lätta att förstå och att den som lyssnar lämnar föreläsningen med ny kunskap och nya verktyg.

Björns mest populära föreläsning heter ”Smärtlindring för mer energi” och bygger på faktumet att ju mer energi en medarbetare har efter jobbet, desto bättre kommer den att må – och då kommer hen också att prestera bättre på jobbet. I denna föreläsningen läggs extra stort fokus på att hjälpa åhörarna med huvudvärk och ländryggsvärk.
Den exakta utformningen av föreläsningen tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för målgruppen. 


Är du intresserad av en föreläsning med

Björn Rudman?

Kontakta Caladrius på bokning@caladrius.se

så är du ett stort steg på vägen.


Föreläsning på IHM Göteborg med Björn Rudman om hållning, stark kropp och bra energi för bättre första intryck och bättre affärer.

Fulllängdsföreläsning om träning vid överrörlighet för EDS Riksförbund på Ågrenska, Centrum för Sällsynta diagnoser.

Hela föreläsningen ifrån Caladrius föreläsning om smärtlindring på Bergakungen i Göteborg. Här berättar Björn Rudman och Tobias Marmheden om hur Caladrius arbetar med människor som bär på långtidssmärta, vad effektivaste smärtlindringen är och hur man bör prioritera.

 
 
apoteket_varumarken_apoteket.jpg
Primär GE_Logo_RGB.jpg
 
rtav.png
Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

 
 
 

Pris från 14 995 SEK + moms.

För skräddarsytt och bokning - kontakta OSS på bokning@caladrius.se


 
 
 

"JAG VILL BLI KONTAKTAD AV CALADRIUS FÖR MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER"

 
 
 
 

Tidigare kunder