Föreläsning med björn rhodin från caladrius


Björn Rhodin är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom smärtlindring, rehab och medarbetarhälsa. Nu kan du boka honom för en skräddarsydd föreläsning!


Björn Rhodins föreläsningar kännetecknas av att de är engagerande, lätta att förstå och att den som lyssnar lämnar föreläsningen med ny kunskap och nya verktyg.

Björns mest populära föreläsning heter ”Hållbart yrkesliv - Mer energi kvar EFTER jobbet” och bygger på faktumet att ju mer energi en medarbetare har efter jobbet, desto bättre kommer den att må – och då kommer hen också att prestera bättre på jobbet. Den exakta utformningen av föreläsningen tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för målgruppen. 

Caladrius har också en populär standardföreläsning med Björn Rhodin om generell smärta och smärtlindring, som även den kan skräddarsys för extra fokus på till exempel ryggvärk eller huvudvärk. Björn har också erfarenhet av att föreläsa om bland annat psykisk ohälsa, överrörlighet och träning för säljprestation.


Är du intresserad av en föreläsning med

Björn Rhodin?

Kontakta Caladrius på bokning@caladrius.se

så är du ett stort steg på vägen.


Föreläsning på IHM Göteborg med Björn Rhodin om hållning, stark kropp och bra energi för bättre första intryck och bättre affärer.

Fulllängdsföreläsning om träning vid överrörlighet för EDS Riksförbund på Ågrenska, Centrum för Sällsynta diagnoser.

Hela föreläsningen ifrån Caladrius föreläsning om smärtlindring på Bergakungen i Göteborg. Här berättar Björn Rhodin och Tobias Marmheden om hur Caladrius arbetar med människor som bär på långtidssmärta, vad effektivaste smärtlindringen är och hur man bör prioritera.
Björn Rhodin berättar hur du maximerar din säljprestation genom rätt träning och kost. Det spelar ingen roll hur bra din säljpitch är om du utstrålar dålig hälsa.
 
 
Göteborgs energi.png
apoteket_varumarken_apoteket.jpg
 
rtav.png
Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

Anestesi, Operation & IVA på Mölndals Sjukhus

 
 
 

Pris från 8995 SEK + moms.

För skräddarsytt och bokning av standardföreläsning kontakta OSS på bokning@caladrius.se


 
 
 

"JAG VILL BLI KONTAKTAD AV CALADRIUS FÖR MER INFORMATION OM VÅRA TJÄNSTER"

 
 
 
 

Tidigare kunder