Caladrius online

Här hittar du Caladrius onlinetjänster.

 
 
break-2326427_1920.jpg

Enkel onlinerådgivning

Denna tjänsten är till för dig som behöver ett första professionellt råd om en skada, smärta, sjukdom som ger värk och liknande.
Vår enkla onlinerådgivning är ett mycket bra ställe att börja på för att få en riktlinje och rekommenderad startpunkt ifrån rehab – och smärtlindringsspecialister. Istället för att hoppa mellan olika vårdinstanser och slösa bort tid innan du hamnar rätt kan vi hjälpa dig med vår professionella synvinkel på ditt problem.

Videomötet tar 30 minuter och under denna tiden kommer du få svara på ett stort antal frågor ifrån någon ur våran erfarna stab. Frågorna kommer beröra allt ifrån hur smärtan startade till om något gör smärtan bättre eller sämre, hur stressen i livet ser ut eller om något annat i din vardag kan tänkas skapa besvären.
Noggrant, metodiskt och vetenskapligt. Med detta underlag kommer Caladrius kunna ge dig råd utifrån vår erfarenhet och expertis och på så vis hjälpa dig rätt.

Kostnaden för den enkla onlinerådgivningen är 495 SEK och betalas innan tidsbokningen sker.

 
human-skeleton-163715_1280.jpg

Second Opinion Online

Denna tjänsten är till för dig som kört fast i din rehab eller diagnos och som vill ha en extern professionell rådgivare som ett par extra ögon.

Förutom att få svara på liknande frågor som i den enkla rådgivningen görs nu en fördjupning av frågeställningen kring dina besvär.
Inför videomötet har du också skickat in journaler och utlåtanden ifrån tidigare vårdgivare som t.ex. röntgenutlåtande, läkarutlåtande och liknande. Dessa underlag kommer stärka vår rådgivning som kompletteras av olika tester med kroppen du genomför under tiden vi har videouppkoppling.

Mötet tar 45 minuter och genomförs med någon av Caladrius legitmerade fysioterapeuter som förberett sig innan genom att läsa igenom dokumentationen och det du skickat in i förväg.

Efter mötet får du utlåtandet mailat till dig på PDF.

Kostanden för Second Opinion är 995 SEK.

Såhär går det till

  1. Klicka på länken för att köpa tjänsten.

  2. Caladrius kontaktar dig senast nästa arbetsdag per e-post för tidsbokning via ett onlinesystem.

  3. Installera appen “Zoom” genom länken https://zoom.us/

  4. Vid tiden för den bokade rådgivningen kommer du få ett e-postmeddelande med en länk utav Caladrius personal som leder till mötet där vi väntar på dig.