EDS - överrörlighet. www.caladrius.se

 

Vi fortsätter vår serie om sjukdomen Ehlers-Danlos syndrom (EDS) och andra tillstånd med överrörlighet som dominant symptom. Ett samarbete mellan oss på Caladrius och den nationella patientorganisationen Ehlers-Danlos syndrom, Riksförbund Sverige. För mer information om EDS och olika typer av överrörlighet kan vi varmt rekommendera Dr. Erik Ronges två webbsidor www.ericronge.se och www.hypermobilitet.se. Dessa två sidor har vi läst på i flera år redan och kan som sagt rekommendera alla som vill veta mer att göra samma. Gå in på www.ehlers-danlos.se och bli medlem. Vi här på Caladrius är redan stödmedlemmar. För att bidra till deras verksamhet går det bra att lägga en peng här: PlusGiro 417 65 68-6 Swish 123-059 42 34 Märk inbetalningen med "gåva"

 

Typ: 

Ämnesområde: 

Utrustning:  

Nivå: Grund

Guide:

 

 

 

 
 
caladriuscopeBjörn Rhodin