Certifierad Professionell tränare

Certifierad Professionell tränare

 

Är du personlig tränare och vill vidareutbilda dig? Vill du kunna hjälpa människor som lever med smärta? Vill du bli en vassare personlig tränare? Då ska du gå Caladrius utbildning Certifierad Professionell tränare.

Detta är en vidareutbildning under 6 månader (En helg per månad), totalt på 250 timmar fördelat på 108 lärarledda timmar och 142 självstudietimmar för personliga tränare i syfte att öka och bredda kompetensen hos tränarnautöka kundkretsarna och skapa en tydlig brygga mellan sjukvård och friskvård, mellan legitimerade vårdgivare och personliga tränare.
Tillsammans med handledd praktik där kursens lärare dagligen finns tillgängliga för frågor och diskussioner.
Vårt upplägg bygger på att ge dig som deltagare så mycket direkt användbar information som möjligt, allt material är utvecklat för att främja praktisk kunskap och optimera inlärning. Detta gör vi genom ett strukturerat utbildningsmaterial som lämnar rum för diskussioner och problembaserat lärande. Du skall kunna komma till jobbet på måndag och direkt börja praktisera vad du lärde dig under helgen.

Utbildningen syftar till att utbilda redan erfarna tränare till att:
- Utgöra bryggan mellan sjukvård och friskvård. 
- Lära ut hur man upptäcker och korrigerar 
- Utöka samarbete mellan friskvård och sjukvård. 
- Utöka och bredda kunskaperna kring personlig träning 

Pågående utbildning Certifierad Professionell tränare

Just nu har vi en fantastiskt gäng som går vår utbildning Certifierad Professionell tränare. I januari kommer dessa vara färdiga att ta sig an och hjälpa dig som lever med smärta. De kommer även kunna ta din träning ett snäpp upp till en helt annan nivå. Dessa tränare kommer att kunna se helheten och se dig och dina behov. De kommer att göra allt för att du ska få ett bättre liv.

Anna och Anders.jpeg
 
 
 
 
Jörgen Jönsson